Vi och våra cykelturer

Jag och Ida har börjat ta cykelturer nästan varje dag i vårvädret. Det är riktigt trevligt med sol och friska vindar (A).
Hennes kamera hänger för det mesta med också. Gå in och titta på dom här!


Nu ska jag återgå till mitt kemiplugg. Har prov imorgon och är taggad till 1000! Känner mig för en gång skull säker på att räkna ut syror och basers koncentration och pH-värden etc.

Ha det bra så länge!Jag bröt mitt löfte..

Du hade rätt Ida. Jag klarade mig inte utan godis fram till sommarlovet, men jag har mina skäl. Haha..
Jag var äckligt trött och tung i kroppen idag så jag stannade hemma. Tog en cykeltur för att sedan ligga i soffan hela dagen. Fick ett otroligt sug efter choklad och kunde inte rå för att ta lite godis från min tvåkilos vinst.
Det blev lite för många rutor av marabouchokladkakan med frukt och mandel, en halv chokladkanin och halva schweizernötrullen. Oops..
Men nu är jag nöjd några veckor igen skulle jag tro. Det brukar vara så. Jag håller mig utan godis x antal veckor, sen när det finns i närheten kanske jag vräker i mig lite för mycket och mår illa. Sen börjar det om igen..

Jag gick miste om 300kr nu, men jag tror jag klarar mig. Och den där crispchokladen är fortfarande oöppnad. Den får åtminstone vänta till sommarlovets början!


Jag vann 2kg godis


Inte kul

Fyllde för ett tag sedan ett glas med blåbärsjucie och började gå nedför trappan där jag halkar och flyger sjuttioelva trappsteg. All juice hamnar över hela tapeten och över hela mig & inte var det lite heller! Så nu har jag skurat väggen förgäves men det går tyvärr inte bort. Kommer troligtvis få måla om och jag väntar mig ett stort blåmärka tills imorgon..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0