Om 11 månader

Så småningom kommer det här omvandlas till en utbytesblogg, vilket egentligen var den enda anledningen till att jag startade bloggen från början också. Men tills vidare kommer det nog inte uppdateras så mycket på den fronten..

Jag började i vilket fall följa utbytesstudenbloggar när jag gick i 8an/9an och har nog följt omkring 80 ungdomars äventyr. Det som gjorde att jag bestämde mig att jag ville åka "på riktigt" var Emilias blogg, som jag minns att jag läste från början till slut på juldagen 2008. Himla coolt att hon har varit tillbaka 5ggr efter sitt utbytesår efter att hon blev ihop med sin värdbror! Gå in och läs vettja :)


Studiebidraget är slut innan jag fått det


Denna tröja från Top Shop har jag suktat efter hela sommaren och snart är den min!


Galet.

Lite om min dag.

- Jag åkte in med 7 bussen då jag trodde att jag började 8, men började egentligen 9.20
- Mina strumpbyxor hasade sig ner efter var fjärde steg
- Att ta ur linserna kändes som om att riva bort två plåster
- Jag har rivit ner allt i min väg
- Hjärnan och munnen har inte samarbetat som den ska
- Kärat ner mig i "Från och med du" med Oskar Linnros.
- Ätit mig spymätt x antal gånger
- Börjat lyssnat på julsånger

Nu ska jag släcka lampan och tagga inför ett arbetspass imorgon. Godnatt!


Lunsj kvikk

Nu har farmor och farfar kommit hem från Norge där dom brukar spendera sina somrar. Varje år när dom bilat sig hem har dom med sig världens godaste flatbröd som är en tiondels millimeter tjockt ungefärr och lunsj kvikk som pappa "beställer" av farmor. Jag tror han har gjort det ända sedan han slutade följa med dit upp som tonåring. I vilket fall är chokladen ungefär som Kit Kat, men med ett annat namn och utseende bara. Och slinker ner gör det alldeles för lätt!



RSS 2.0