2,8mil senare

Denna vecka har jag lyckats springa 2.8mil. Stolt ända fram tills nu, då jag börjat känna av benhinnorna.
Blir lite lugnare nästa vecka tror jag..


Jag och Ida efter en springtur för några veckor sedan


Ett stort hål i plånboken

Nu är jag sådär trött igen. Skulle kunna sova hela tiden och är allmänt loj. Jag försöker iaf hålla mig aktiv genom att vara med kompisar och träna, men bara jag sätter eller lägger mig ner i soffan skulle jag kunna somna.

Blir nog så. Tröttheten kommer efter från skolan och jag är inte van att göra såhär "lite" (!?) om dagarna.
Eller så skulle det ju kunna vara så att jag inte haft glasögon sedan februari, vilket jag egentligen borde ha hela min vakna tid. Ser dock lika bra utan, så jag lider inte speciellt utan. Förutom huvudvärk och trötthet, som kommer i mängder just nu. Linserna orkar jag inte stoppa i varja dag.

Som tur är har jag beställt nya glasögon, eftersom de nya gick sönder och var fula. Har väntat i 2veckor på de nya nu, men de kommer aldrig. Kan inte mer än längta till dess just nu faktiskt.
Jag minns innan jag fick reda på att jag behövde glasögon, man trodde att jag hade någon sjukdom då jag inte orkade med någonting alls. Det är svaret. Glasögon är lösningen!

Godnatt!


Sitter och lyssnar på Karlavagnen i P4

Det är sommar nu


ROOT BEER

En besvikelse. Sliskig, alkoholfri sockeröl.


Kafferep i granngården

Fika hos grannarna en vanlig sommardag..


SOMMARLOOOOV

Gud vad jag längtat efter det här sommarlovet! Aldrig längtat så mycket till ett sommarlov som i år tror jag, men det kommer bli så himla tråkigt att vara borta ifrån alla klasskompisar. Jag älskar min klass så sjukt mycket och alla är så roliga!

Sommaren kommer spenderas här hemma med sol, bad, glass, grillning, en massa löpning, jobb och kompisar.

Jag och Linda har gjort en lista med 20 saker vi ska göra under sommaren och jag har redan lyckats med 2 av dem grejerna. Så nu får du lägga på ett kol Linda ;P

Hela den här veckan är jag ledig, men nästa vecka börjar jag jobba. Kul att tjäna in lite extra pengar och få något annat att göra ibland.
Nu ska jag rensa ut lite kläder, köra några armhävningar sen ut och springa!

Chikita Dot Bikini Set SEK 229, Wonderland - NELLY.COMChikita Dot Bikini Set SEK 229, Wonderland - NELLY.COMGladiator SEK 179, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Hemklickat
Hade beslutsångest om vilken färg jag skulle beställa på bikin, så jag klickade hem dem båda..


FyrklöverJag vet inte om jag kan kalla det tur..


Förra veckan spenderades såhär..


Slutspurt

Nu sitter jag och skriver färdigt hemprovet i fysik. Det går segt, men snart är allt plugg för denna termin över. Jag har aldrig längtat efter att få sommarlov så mycket som nu. Jag bara går och vankar i skolan. Som en levande zombie.

Det första jag ska göra när jag får sommarlov är att sova hur länge som helst med öronproppar i öronen så att ingen kan väcka mig och efter det ska jag ligga ute i solen och stega med jordgubbar och saft.

Taggar inför Ma B nationella

Nu börjar jag må magsjukeilla! Inte bra med tanka på att jag har nationella i Matte B imorgon.. Så den enda godtagbara ursäkten är brytna ben ungefär.

Ska försöka återgå till pluggandet och käka vitpepparkorn och hoppas på att inte magen vänder sig uppochned.Fem i halv elva den andra juni år tvåtusentio

Samhällsuppsatsen är inskickad och nu ska jag sova min skönhetssömn. Morgondagen kommer innehålla en hel del plugga, så det är lika bra att "slagga" som det heter.

Godnatt alla glada!

2 hemklickade tröjor

Har precis vaknat efter 2 timmars sömn. Skulle egentligen vila i 10 min, men det gick ju som det gick..
Den där samhällen som ligger och trycker har jag fortfarande inte skickat in, men nu taggar jag inför 1a delen i MaA istället som jag missade då jag var i Frankrike.

Fick förresten hem två plagg från nelly.com idag! Nu ska jag leva riktigt snålt i sommar och inte köpa något annat än glass när det behövs. För i höst kommer jag troligtvis byta ut garderoben, så det är lika bra att hålla hårt i pengarna ;P


Edge T-shirt SEK 199, Vila - NELLY.COMMens stripe SEK 159, Only - NELLY.COM


Mandelspån

Det är så kul när folk snackar om en bakom ryggen och så hör man allt. Dom blir liksom så stöss när dom fattar det efteråt.

Första sommarmånaden är här

Pollen har fått för lite stor makt över mig idag. Ögon & läppar är uppsvällda och halsen är som den är av förkyldningen. Men jag ska kämpa mig igenom de sista åtta skoldagarna nu, innehållandes 2 matteprov, 1 fysikprov och en svenskabok som ska vara utläst med recention. Ha en bra 1a juni! Det närmar sig :)

RSS 2.0