Just nu..

Mamma har lagat lasagne och snart kommer Kattis hit. Jag har redan ätit två portioner, så borde inte ta en tredje..

Byter ut morgondagens pass mot dagens och cyklar istället. Hej!


Är en sucker för chokladbollar

Ligger i soffan och gör ingenting med Maggios nya på spotify. Jätteskönt! Vill inte göra någonting alls, bara ligga här med datorn på magen och kolla utbildningar i utlandet & kläder som jag inte har råd med.

Mitt baksug kommer tillbaka mer och mer. Har aldrig bakat så lite som jag gjort det senaste året. Bytt ut 5ggr i veckan till 5ggr i halvåret känns det som.. Lika bra kanske.

Svull

Igår for jag och Ida in till staden för att äta amerikanskt och det var såklart lika gott som alltid! Trevllig kväll!
Q. var fylld med mozzarella, kyckling, lök & paprika..


Lunjs Kvikk

Gårdagens pass blev lite längre än vad jag tänkt. Sprang först ett varv i spåret, men kände att jag var sugen på ett till. Typiskt nog såg jag en äckelorm precis i korsningen till nästa varv, men nej då sket jag i det och gick hem istället. När jag väl kom hem tyckte jag att jag tränat för lite så jag satte mig på cykeln och cyklade runt en halvtimme ute i solen och då jag kom hem igen blev det lite styrka.

Stannade hos farmor en sväng som varit i Norge också och hon hade med pappas favoritchoklad såklart. En kaka till varje familjemedlem (2 till mig). Passade ju perfekt precis då. Lunjs Kvikk heter det och är nästan alldeles precis lika som kit kat..


Vackervackervacker


Kungligheter

Har suttit i soffan och tittat på det brittiska bröllopet hela morgonen. Gillar kungligheter, bröllop och gospel lite för mycket. Brudklänning var så jättefin! Hela bröllopet var fint. Kanske man skulle slå till på Williams lillebror Harry ändå.. Är lite sugen på London.

Nu ska jag dra ut på dagens springtur så att det blir gjort någon gång.


Bild Aftonbladet


Jag vill snabbspola och trycka på paus på samma gång.


43 dagar till sommarlov

Resterande träning v. 17

Fredag: 3km löpning + mördarbacken x2, pendelövningar, 40 sit-ups/rygg/arm/fällkniv/tåhävn.

Lördag: 10min jogg uppvärmning, pendel, häckgång + spänst. 1h promenad.

Söndag: Cykel 5km, pendelövningar


Sött


Varför har jag blivit så dålig på att spara pengar?

Köper skit och köper fastän jag inte har pengar. Har hittat världens finaste klänningar och blusar, men men.. Ska börja panta burkar igen. Tjänade trots allt 200-500 i månaden då jag var som mest aktiv förra året. Sjukt.

Ännu sjukare är väl att jag sitter och lyssnar på julmusik i denna stund..

Isak Strand är bäst att springa till

Om 5 veckor ska jag ha magrutor. Eller man ska ana i alla fall. Viktigaste av allt är att jag blir snabb! Så från och med nu blir det 4-5 träningar i veckan, ingen skitmat och positivt tänkande (a). Bara för kul ska det det här få bli min träningsdagbok, då jag endast har 15kr att leva på resten av maj och inte har råd att köpa en riktig träningsdagbok som jag hade tänkt göra i Sthlm.Lite fattigare


Bilderna gör inte färgen på kläderna rättvis..


Sista torsdagen i april

Idag hade jag min första körlektion!! Hoppas på att kunna ta körkortet i juni/juli, så det är bara att köra hårt nu.

Tog en efterlängtad cykeltur med Ida när jag kom hem. Hon kom hem från Taizé i måndags och hade med sig 2 små chokladkakor till mig! Levde på dom förra året då jag var där. Slår nästan marabou tror jag..


nollåttorna

I söndags tog familjen bilen ner till huvudstaden för att hälsa på lite släkt. Jag fördrev största tiden av bilresan ner pinknödig och isolerad med min iPod och kökortsteoriboken. Min lilla iPod är mitt bästa köp för i år hittills. (Gör under i timlånga bilköer) Har nog aldrigvarit med om att det tagit så lång tid att komma ner till Stockholm med bil.

På måndagen tog vi tunnelbanan till Gamla Stan och vandrade omkring en liten stund, sen in till gallerian där jag köpte yoghurtglass i Yoghurtshopen. Jag ville inte ha, men eftersom det är "tradition" för mig, så slog jag till.

Tisdagen spenderades i ett stort köpcentrum. Fick med mig den en av de snyggaste träningströjor mina ögon  nångonsin skådat! Måste lägga upp bild till och med.
Lite annat fint fick också följa med hem. Ska lägga upp lite bilder här sen bara för kul, men nu ska jag börja planera min 4-6v diet som jag kanske ska ha som projektarbete.
Skulle sitta fint att börja med det så fort som möjligt, så får jag det lungt i åk 3.

Godnatt!

Jag bär alltid gula kläder

Trodde det var sommar idag, för det var bastuvarmt. Ute & sprang i stan med Sofie i bara t-shirt och gymmade en stund. Vet inte om det var köttbullarna och den där janssons jag åt till frukost eller för lite vatten som gjorde mig äckelillamående på gymmet..

Sen bar det av till lite släkt för att äta påskmiddag nr 3 detta år. Och nej, jag tycker inte det är överskattat. Skulle kunna äta fem portioner om jag så ville, men då räcker det ju inte till alla tyvärr.
Lyckades äta 2 port. idag och sen så fick jag storebrors stora kycklingklubba på det. Haha.. 3st kycklingkklubbor är inte illa + allt det andra och ändå hade jag kunnat fortsatt. Sjukt stor magsäck jag läre ha..

På kvällen kom Sofie och vi kollade på Dirty Dancing. Skulle inte tacka nej till en som Patrick och alla fina kläder som dom har i filmen. Glad att det modet är på väg tillbaka!
typ snart helg


Planera mera

Spenderat ytterligare en kväll sittandes i källan framför datorn, skrivandes en historieuppsats om Hitler. Hur kan jag egentligen lägga ner så mycket tid på en så pass ond männsika egentligen om jag tänker efter? Intressant är det dock.. Och nu har jag "bara" slutsats kvar. Det värsta. Det får bli imorn tillsammans med råplugg inför matteprovet på torsdag som jag inte hunnit läsa på ett jota till..


KVÄLLENS LÅT


Don't wannna discuss it
Think it's time for a change
You may get disgusted
Start thinkin' that I'm strangeNervsammanbrott och dumma val

Antingen så händer allt, eller så händer inget. Antingen så måste man vänta, eller så får man bara inte alls. Kanske är man tvungen.. Om inte annat är det rena helvetet. Eller så lär man sig bara att det inte behöver vara nåt jä--- antingen eller hela tiden, för det finns alltid något man kan tänka på som gör det lite lättare. Det är ju trots allt tankarna på allt man har att göra som förstör och ger en hjärtfel.

Hold On, I'm Coming

Av någon dum anledning ska jag alltid göra allt i sista minuten. I alla fall då det kommer till plugg. Kanske är det pressen jag behöver? Vettefan..

Nu har jag suttit sedan 19-20 och skrivit om Hitlers liv, men är lång ifrån nöjd. Uppsatsen ska in på torsdag och jag har lyckats få ner 3000 ord = 6 A4. Nu är det bara inledning, metod, bakgrund och slutsats kvar. Gaaah! Om toppa allt detta ska vi då göra med ett mysigt matteprov på torsdag i matte D. Derivera sinuskurvor och grejer. Kul kul!

Så nu väntar 8 timmar skönhetssömn innan det är dags att köra hårt igen.

Godnatt

70 dagar kvar!
Just put your foot in front' the other


Lite planering

• 4 dagar till Påsklov och fest
• 5 dagar till utgång?
• 8 dagar till grillfest!
• 15 dagar till skola..
• 1 månad till magrutor
• 2 månader till sommarlov och sommarlov
• 3 månader till Peace & Love. Kings of Leon, Håkan, The Strokes <3 !!!
• 4 månader till Italien?
• 5 månader till årskurs 3
• 6 månader till Turkiet?
osvosvosvosvosv

Snart beroendeMitt påsklovsgöra

PÅ G IGEN!

Har precis kommit igång på riktigt med en historiauppsats som jag haft på mig sedan v.44 förra året och som ska in på torsdag. Skriver om hur Hitler tog sig till makten. Kul..........

Annars skiner solen och grannen ligger i bikini. Önskar jag kunnat joina, men istället sitter jag här nere i den svala källaren och steker.

Träning om 3 timmar. Längtar!

RSS 2.0