Det är nu julen börjar

Om en kvart ska jag och mamma åka på julmarknad, därefter ska jag baka julgodis/lussebullar och börja skissa på årets pepparkakshus. Jag har även börjat på med att göra mina julklappar! Ska lägga upp bilder på resultaten när det är klart.

Det blir dåligy med köpta julklappar i år eftersom jag ska spara så mycket pengar som möjligt till USA blaa. I min familj & släkt har de då alltid blivit glada över mina lovikkavantar och chokladtryfflar och saffransskorpor, så jag tänkte fortsätta med det hehe.. Åtminstone mormor, moster och farmor blir glada. Men ina bröder ska jag köpa något åt..

Klicka på bilden som kommer du till bästa, största jullistan!
Äntligen fredag!Ikväll blir det Harry Potter, men först skola till 16..

Jag längtar tills imorgon är över

Imorgon har jag prov i MaC på derivator och jag har nog aldrig känt mig såhär osäker på ett matteprov. Ändå går det inte att plugga mera. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag har kort och gott pluggat alldeles för lite, då jag egentligen varit tvungen att plugga så mycket mera. PANIK!

Så nu ligger jag och lyssnar på musik och det blir jag alltid på bra humör av!

Godnatt


Någonting..

Igår så var det fest för hela NV. Det var okejkul.. Kom hem runt tre och var pigg som en lärka(?). Klockan 9 for jag och mamma in till stan och shoppade loss på kryddor till pepparkaksbaket och efter att vi kom hem så har jag degat i soffan med datorn i knäet, något jag fortfarande gör. Om någon timme ska Ida hämta upp mig för då ska vi ta en promenad ute i kylan ner till en kompis.

Förövrigt så står mamma och knådar degen nu och jag har redan stuckit ner handen i skålen och tagit fyra och gånger. Jag kommer nog tröttna på julen innan den 24e i år, eftersom jag började lyssna på julmusik redan i september. Fast nä, julen är det bästa jag vet, men skönt kommer det nog vara när den är över.

Och jag får inte glömma att säga att jag ska jobba matte hela dagen imorgon, för på torsdag är det matteprov och jag vill inte göra mig själv besviken.

Och sen så borde ni lyssna på den här låten:


Nu är det bara att vänta

Nu är äntligen alla ansökningshanlingar postade efter flera sena nätter då jag suttit och fyllt i papper, skrivit personligt brev och letat foton. Skönt! Nästa månad ska jag ta min andra hepatit B spruta och sen är jag nog färdig med fix på utbytesfronten för detta år. Först i vår/sommar kommer det nog börja hända grejer igen.

Så då är det bara fortsätta vänta och ta vara på tiden med alla här hemma i Sverige, baka julgodis och plugga matte & kemi! Ca 10 månader kvar ;PEn onsdag


Personliga brevet

Sitter och skriver mitt personliga brev på engelska som sedan ska skickas över till USA. Det är tydligen detta brev som till stor del står till grunden över vilken familj som kommer att välja mig. Det känns ganska viktigt. Vill dock inte skriva om och kolla igenom för många gånger, för det ska vara personligt och det känns som om att det blir för "korrekt" om jag gör så.

Sen fattas bara rektorns underskrivt, 3 foton och lite smågrejer att fylla i och efter det ska jag skicka in allt!

And I’m crazy, but you like it (loca, loca, loca)

Jag fick värsta rycket att börja städa rummet just precis nu och det är precis vad jag gör. Och så dricker jag vatten och käkar mango. Bästa sättet att avsluta en fredagskväll på!


Fotofrafen


HAHAHAHAHAHAHAHAH

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


Sant som det var sagt

Om en timme ska jag iväg på min första friidrottsträning på jag vet inte hur många månader. Det är dags nu. Det är verkligen dags nu! Haha..


Dagens sysselsättning: Antiken Grekland..


Jag kommer missa er student kära vänner

Jag läste nyss på YFUs hemsida att HEMRESAN SKER I SLUTET AV JUNI 2012, vilket betyder att jag kommer missa alla 93ors student! Men det är nog bäst att jag missar den också. Känns det som.


1.5 år kvar för er, 2.5 år kvar för mig. Haha..


Nu är det bäst att rappa på..

..för jag har lovat Johanna att inte komma för sent till bussen idag!

Simning på g

Nu far jag iväg och simmar några längder, sedan blir det stan med Johanna och ikväll den efterlängtade filmkvällen med några gamlingar från 9B! Men mest av allt ska det bli roligt att få träffa en av dom. Haha


2008?


Ansökningshandligar och höstlov

Nu är det efterlängtade höstlovet äntligen här och jag ska försöka ta itu med alla ansökningshandlingspapper som slank ner i postlådan för ett par veckor sedan. Vill bli klar så fort som möjligt så att de kan skickas till USA någon gång! Hälften är nästan gjord nu tror jag. Tänkte börja skriva på mitt personliga brev idag och det ska bli superb ;) Det är ganska mycket som ska fixas faktiskt, men det är bara roligt!
Måste bla fixa ett nytt pass, gå på läkarundersökning, framkalla glada foton, fylla i en massa papper och grejer.
¨
Men nu ska jag ta mig en springtur, sen blir det matteplugg och efter det blir det USAfix! Ha det


                                               Ska det va så ska det


 RSS 2.0